måndag 10 januari 2011

Martin Scorseses GoodFellas (1990)

Den unge Henry Hill är en wanna be gangster som vill klättra i grderna och blir involverad med storfräsarna Jimmy Conway och Tommy DeVito.Scorseses mästerverk om en gangsters uppgång och fall.

5 kommentarer:

Anna sa...

Nu checkar jag in här & lämnar kommentar.
Trevlig filmblogg! Sånt intresserar mig :D

Såg klippet med Sarah Joy Brown, kul att se henne i annan serie än Glamour. Såg henne i ett gäst avsnitt i "Monk" i höstas.

Klippet med Goodfella, den är riktigt bra fast väldigt brutal. Joe Pesci, Lorraine Bracco & Ray Liotta är lysande i filmen.

Martin Scorsese är en fascinerande regissör, han gör annorlunda filmer.

Mon sa...

Anna,vad roligt att du kom förbi.Martin Scorsese är en av mina favorit regissörer.Jag gillar hans äldre filmer bäst,men en del av hans yngre filmer som The Departed,är riktigt bra.

Är du också ett fan av sarah? Kul,det är jag med.Jag minns när man laddde ned GH klipp för flera år sedan8du vet då man fick sitta och räkna för att det tog så lång tid på den analoga tiden) och hon är jättebra som Carly).Hon är min favorit i Glamour.

Anna sa...

Håller faktiskt med dig, att jag gillar Scorseses äldre filmer, de var mer speciella än de yngre. Departed är min stor favorit, va kul att du sett den. Den var riktigt bra, med många superb skådisar.

Hade det inte varit för dig, hade jag inte vetat vem Sarah var. Och jag började gilla henne, hon är riktigt bra. Såg henne ganska nyss i The Big Mommas House i vintras. Hon är riktigt bra, hoppas vi får se henne i fler serier & filmer framöver.

Mon sa...

Jag funderar på att köpa Big Mommas House 2,det är en lite hmm..mindre bra film,men Sarah Brown är ju med.Jag har sett Sarah i Monk på youtube och det vra ju bra för jag missade avsnittet på tv.

Scorsese är en av mina favorit regissörer.Han lyckas alltid engagera med en bra historia,antingen andras eller med något av sina egna manus.

Anna sa...

Kul att du sett Sarah Joy i Monk på YouTube.

Mina favoritregissörer är; Clint Eastwood (samma som du)
Dean R Koontz, Stephen King, Steven Spielberg & flera till.