onsdag 12 januari 2011

Peter Yates död.



Uploaded with ImageShack.us
Bildkälla:Google

Regissören Peter Yates (1929-2011) har avlidit.Yates mest berömda film är Bullitt med Steve Mc.Queen,en film mest berömd för Steve Mc.Queen utmärkta skådespeleri och coola stil samt för världens mest berömda biljaktscen filmen någonsin sett.

6 kommentarer:

Anna sa...

Kanon, att man fått se en snutt från filmen. Eftersom den skall sändas på kanal 9, den 22 januari. Har du kanal 9 ? Jag skall absolut se den, för jag har inte sett den. Flera bra skådisar som Jacqueline Bissett & Robert Duvall medverkar.

Trist att Peter Yates avlidit, & jag känner inte till honom. Förrän nu.

Mon sa...

Vad roligt att du gillar klippen,Anna.

Skall den?Jag har filmen på dvd,jag har sett den förut på tv(TV1 eller TV2 på 80-talet) och gillar den verkligen.Jacquelin Bissett är riktigt bra och så vacker.Jag har Kanal 9 men är så trött på alla hundra reklampauser,då är det skönt med dvd.

Anna sa...

Japp, den skall sändas på kanal 9. Tur du har den på dvd, tycker också det är urjobbigt med reklampauser, bara värre & värre.
Plus är så utled på repris av serier hela tiden också.

Ska bli skoj att se filmen, då jag inte sett den :)

Oh ja, Jacqueline är jättevacker & duktig skådis, synd hon är underskattad på filmduken.

Anna sa...

Förlåt, att jag spammar med mina inlägg nu. Men vill bara så gärna tala om för dig, att Golden Globe Awards sänder nu på söndag. Klockan 02.00 på natten, kanal 9.

Så du vet ! :) Jag skall se den, gör det varje år. Även Oscarsgalan den 28 februari tror jag det var ? Ska du se GG Awards ?

Mon sa...

Jag vet inte om jag skall se GG,jag planerar aldrig att se galor men så sitter jag och tittar iallfall.Oscarsgalan brukar jag se när det är en timme kvar eller någonting för det är då dem stora priserna delas ut (bästa skådespelerska/skådespelare och film) Jag vet inte vem eller vad som är nominerat i år.Gör du?

Anna sa...

Jag kan lägga upp de nominerade på mail till dig. Alltså Oscargalans nominerade.
Jag vet bara vissa, men jag avskyr att det är stor förändring, dvs värdpar blir de yngsta nånsin. Vi har ju alltid haft äldre, legender & big stars som varit värdpar.